http://cegkivonatmost.hu
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 08:00 - 16:00
TELEFON: 06 70 / 288-6799
Cégkivonat letöltéshez válassza ki a céget.

Blog

Mi a teendő, ha azonnal cégkivonatra van szükségünk?
Papír alapú, vagy elektronikus dokumentum, amely a cégjegyzék hatályos, fennálló adatait tartalmazza. Ha egy céget le szeretne ellenőrizni, pl. hogy be van-e jegyezve, ki az ügyvezetője, illetve nincs-e felszámolás alatt akkor ez elegendő. A céges ügyletek lebonyolítása során, legyen az egy tárgyalás, szerződéskötés, hivatalos ügyek intézése, fontos, hogy mindig nálunk legyen a legfrissebb cégkivonat. A legtöbb esetben már nem indítják el a hivatalos ügyintézést, ha nem tudjuk bemutatni a legfrissebb hiteles cégkivonatot.

A www.hitelescegkivonat.com weboldalt meglátogatva láthatjuk, hogy számos lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban hozzájussunk a szükséges hiteles cégkivonathoz.
Ha alig egy óránk maradt, hogy beszerezzük a szükséges cégkivonatot, akkor nincs más lehetőség, mint az azonnali letöltés. Ez egy biztonságos és bevált módszer arra, hogy a lehető leggyorsabban jussunk hozzá a garantáltan megbízható adatokat tartalmazó, hiteles cégkivonathoz.

A cégkivonat megvásárlása mindössze néhány kattintást vesz igénybe, így másodpercek alatt juthatunk hozzá az e-dokumentumhoz. A digitalizációnak köszönhetően az internetes vásárlás is egyre egyszerűbb, így már a hosszabb ideig tartó regisztráció nélkül is megrendelhetjük a szükséges dokumentumokat.

A megvásárolt e-dokumentumot a vásárláskor megadott e-mail címre kapjuk meg, a bankkártyás fizetést követően azonnal! Korábban nem volt lehetőség hosszas várakozás és sorban állás nélkül a cégkivonatok beszerzésére, így ez a módszer gyorsan közkedvelt lett a vállalkozások körében. Ehhez csak arra van szükség, hogy a megrendelés ellenértékét az online felületen, a bankkártyával egyenlítsük ki.

Előfordul, hogy a vásárláskor a vállalkozások az online bankkártyás fizetés helyett az átutalást preferálják. Ilyenkor megesik, hogy a tranzakció feldolgozása egy órát is igénybe vehet, ez viszont az ügyfélnek kellemetlenséget, késedelmet okozhat. Az olyan tapasztalt cégek, mint a www.hitelescegkivonat.com üzemeltetője, az igazolt átutalás ellenében azonnal elküldi az igényelt dokumentumot, így segítve ügyfeleit a folyamatok mielőbbi, sikeres elvégzésében.

A hiteles cégkivonatot a vásárlók 30 napig tudják (teljes körűen) felhasználni. A fontos ügyek intézésekor a bankok, a kormányablakok, vagy más közszolgáltatók a 30 napnál nem régebbi dokumentumra tartanak igényt, így fontos ennek a határidőben a betartása.

Minden esetben hiteles cégkivonatot vásároljunk!

Az ingyen beszerezhető cégkivonatok nem garantálják a legfrissebb adatokat, így ezeket a hivatalos ügyintézések során nem fogadják el. A hiteles cégkivonat garantálja, hogy minden adat naprakész és nem futunk bele olyan kellemetlenségbe, amit egy esetleges rossz címmel rendelkező nem hiteles cégadat okozhat.

2015 HITELESCEGKIVONAT.COM | MINDEN JOG FENNTARTVA