Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Cégjegyzék igénylés, négy ok amiért érdemes online rendelnie

449 Cégjegyzék igénylés, négy ok amiért érdemes online rendelnie

Cégjegyzék igénylés, négy ok amiért érdemes online rendelnie

Míg korábban a cégkivonat igénylése komplikált dolog volt, addig mára már az online térben, néhány kattintással is elintézhető. Sokan azonban nem ismerik azokat az előnyöket, amelyekkel a cégkivonat interneten történő beszerzése jár, vagy egyszerűen csak tartanak a dokumentum online igénylésétől. Pedig egyáltalán nincs mitől, sőt!

Most megmutatjuk azt, miért érdemes az internethez fordulni, ha cégkivonatra van szükségünk, és azt is, hogy hol juthatunk hozzá a számunkra szükséges dokumentumhoz gyorsan, egyszerűen és biztonságosan!

Kényelmes ügyintézés: akár a karosszékből, néhány kattintással

A cégjegyzék online történő igénylésének legnagyobb előnye, hogy pillanatokon belül elintézhető. Nincs szükség sorban állásra és még csak az otthonunkat sem kell elhagyni. A megfelelő weboldalon az ügyintézéshez nélkülözhetetlen cégdokumentum néhány kattintással megigényelhető, a biztonságos online fizetés után pedig akár azonnal használható.

Korábban a cégjegyzék igénylése hosszadalmas és gyakorta kényelmetlen folyamat volt, ennek azonban szerencsére vége, hiszen ma már e-hiteles, közhiteles cégkivonatot, és akár külföldön is használható, Apostille hitelesítéssel ellátott cégkivonatot is igényelhetünk az interneten keresztül. Ha szükség van rá, akár egy tárgyalás kellős közepén is pár perc alatt letoltehető elektronikusan.

Gyors megoldás: ha kell, akár egy tárgyalás kellős közepén is

Előfordulhat olyan helyzet, amikor egy cégkivonatra záros határidőn belül, vagy akár azonnal szükségünk van. Míg ilyen szituációkban korábban halasztani kellett az ügyintézést vagy a tárgyalást, addig ez mára már nem szükséges, hiszen az interneten keresztül pillanatok alatt igényelhetünk e-hiteles cégkivonatot, ami fizetés után azonnal az elektronikus postafiókunkban landol.

És habár az e-hiteles cégkivonat bizonyos helyzetekben (például banki ügyintézés esetén) nem használható, az olyan, alapvető szituációkban, mint például egy üzleti tárgyalás, bátran alkalmazható. Ha pedig olyan cégdokumentumra van szükségünk, amelyet minden szituációban elfogadnak, akkor sem kell aggódni, hiszen az oldalunkon keresztül igényelt közhiteles cégkivonattal a fizetés utáni munkanapon kopogtat az ajtón a futárszolgálat.

Olcsó árak, azonnali fizetési lehetőséggel

A legtöbben, amikor először hallanak az internetes cégkivonat igénylésének a lehetőségéről, úgy gondolják, hogy a rengeteg előny miatt egy drága szolgáltatásról van szó. Az igazság azonban az, hogy egyáltalán nem kell a pénztárcánkat féltenünk, hiszen a dokumentum igénylése mindössze néhány ezer forintba kerül.

A pénzünkért cserébe pedig minden esetben gyors és megbízható szolgáltatást kapunk. Valamint olyan dokumentumot, amely az ingyenes cégjegyzékkel szemben minden esetben az adott vállalkozással kapcsolatos, legfrissebb adatokat tartalmazza, ezáltal nem csupán tájékozódási céllal, de üzletkötés, pályázat, vagy hivatalos ügyek intézése során is használható.

Megbízhatóság: mert a legfontosabb mindig az ügyfél

A hiteles cégjegyzék interneten keresztül történő igénylése megbízható folyamat, ami az első lépéstől az utolsóig garantálja az igénylő személyes adatainak és pénzének biztonságát. Ezt többek közt az azonnali online fizetés, valamint a számla banki átutalással történő kiegyenlítése is lehetővé teszik.

Ezen felül az igényléshez szinte egyáltalán nincs szükség személyes adatok megadására, leszámítva a legfontosabb információkat. Ezek pedig egy olyan rendszeren futnak át, amely a https protokoll mellett több biztonsági megoldással is megóvja őket, így egészen biztos, hogy a kényes adatok nem kerülhetnek illetéktelen személyek kezébe.