Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Miért jó választás a bankkártyás fizetés online cégkivonat igénylésnél

671 Miért jó választás a bankkártyás fizetés online cégkivonat igénylésnél

A mai felgyorsult hétköznapjainkban nem újdonság, hogy céges- és magán tranzakcióinkat minél gyorsabban, egyszerűbben, kényelmesebben és biztonságosabban szeretnénk lebonyolítani. Nincs ez máshogy az online cégkivonat igénylés esetében sem!

Szerencsére azonban ma már gyorsan, kényelmesen és online intézhetjük a cégkivonatunk lekérésének folyamatát! Ehhez pedig a legjobb megoldás az online bankkártyás fizetés. Miért? Mostani írásunkban erről beszélünk majd részletesebben:

E-hiteles cégkivonatot kapunk

Online cégkivonat igénylés és letöltés esetén egy ún. e-hiteles (Es-3 formátumú) dokumentumot kapunk. Ezt a legtöbb bank például hitelügyintézés vagy céges bankszámla nyitás esetén is elfogadja. Tehát az online cégkivonat kérése egy gyors, pontos és ténylegesen használható megoldás a kérdésünkre.

Amikor nagyon szorít a határidő

Kétségkívül az online cégkivonat igénylésének a leggyorsabb és legkényelmesebb módja az online bankkártyás fizetés. Az igénylés után ugyanis azonnal az online fizetési felületre jutunk, ahol a bankkártya adatok megadása után már meg is történik a tranzakció, mi pedig már tölthetjük is le a közhiteles elektronikus cégkivonatunkat. Ezt a dokumentumot pedig már továbbíthatjuk is a szóban forgó intézetnek (pl. bankunknak). Nem szükséges hozzá tehát várakozás, sorban állás és utazgatás sem.

Akár azonnal letölthető

A legnagyobb pozitívum az online cégkivonatunk bankkártyás kifizetésének az, hogy tényleg azonnal, akár hétvégén is gyorsan, kényelmesen juthatunk hozzá hitelesített cégkivonatunkhoz. A tranzakció után ugyanis azonnal letölthetővé válik számunkra ez a hivatalos dokumentum.

Megbízható, 100% biztonságos

A legtöbbünk fejében még mindig élhet egy visszakozás az online bankkártyás fizetéssel kapcsolatban – annak ellenére, hogy ma már minden bank esetében, a legtöbb kisebb-nagyobb webáruházban, étteremnél jelen van ez a lehetőség.

Ma már tehát egyáltalán nem újdonság, hogy valaki online fizetéshez adja meg a bankkártyás adatait. Noha érdemes mindig kellő figyelemmel lennünk és megbizonyosodnunk arról, hogy valódi, működő és megbízható cégnek szeretnénk-e megadni bankkártyás adatainkat, mégis általánosságban elmondható, hogy ma már az online bankkártyás fizetés igenis megbízható. Miért?

  • A bankkártyákat kibocsájtó cégek, bankok minden esetben az ügyfeleik érdekeit védik, így, ha nem történik meg a bankkártyás fizetés után a kért szolgáltatás teljesítése a bank vissza tudja hívni a kifizetett összeget.
  • A megadott bankkártya adatokat a cég, akinek a szolgáltatásáért, termékéért fizetünk ilyen formában NEM látja, így nem tud visszaélni vele.
  • Ma már a bankok több lépcsős azonosítást kérnek az online bankkártyás fizetések esetében: például sms-ben, vagy a bank saját applikációján keresztül szükséges még egyszer alátámasztanunk a fizetési szándékunkat. Így csak azáltal, hogy bárki ismerné a mi bankkártya adatainkat nem tud a nevünkben további tranzakciókat végrehajtani.
  • Arról nem is beszélve, hogy ma már az egyik legszigorúbb GDPR (adatvédelmi) irányelvei épp a bankoknak és az online fizetési platformoknak van. Így biztosak lehetünk abban, hogy online bankkártyás fizetés esetében a cégkivonatunk igénylésekor is biztonságban vannak az adataink.

Melyek a tranzakció lépései?

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Elfogadott kártyatípusok cégkivonat vásárláshoz:

  • Mastercard
  • Maistro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Online cégkivonatunk igénylésekor tehát az egyik leggyorsabb és legkényelmesebb módja a számla kiegyenlítésének az online bankkártyás fizetés.

Ha bármilyen további kérdése merülne fel online cégkivonat igénylésével, a bankkártyás fizetés módjával és annak biztonságos mivoltával kapcsolatban, csak keressen bennünket bátran, szívesen segítünk!