Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Miért válasszon minket cégkivonat letöltésnél?

Hatályos cégadatok a nap 24 órájában

Rizikómentes – 0% kockázat

A rendszerünk által szolgáltatott céginformációk hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja. A cégdokumentumok mindig a hatályos cégadatokat tartalmazzák.

Megbízhatóság

Több mint 7 éve foglalkozunk cégdokumentumokkal. Vásárlónk 99.9%-a ajánlaná ismerősének a hitelescegkivonat.com-ot, cégünket, szolgáltatásunkat, felméréseink, és vásárlóink véleménye alapján.

Nyomonkövetés

Rendelését végigkövetjük, amíg meg nem érkezik Önhöz sikeresen a dokumentum. Ha közhiteles formában rendeli papír alapon, értesítést küldünk, hogy mikor kapja kézhez.

Profi ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálatunkon udvarias és gyors kollégák dolgoznak, akik szakmailag felkészülten várják hívását.

Felhasználóbarát

Regisztráció nélkül

Oldalunkon keresztül a cégdokumentumokat regisztráció nélkül rendelheti. Ha bizonytalan, hogy milyen dokumentumra van szüksége, szakértő kollégáink egészen biztosan tudnak benne segíteni.

Rugalmas kiszolgálás

Idejét, erőforrásait értékteremtő folyamataira fordíthatja, nem kell feladatait félbeszakítania Önnek, sem munkatársainak, nálunk a cégdokumentum letöltés pár perc alatt sikerül.

Bankkártyával is fizethet

Bárki fizethet bankkártyával, aki rendelkezik, Visa, Visa Electron, EuroCard, MasterCard, illetve bármilyen típusú dombornyomott kártyával.

Mobilról is

Irodán kívül is intézheti ügyeit, mobilról is könnyen rendelhet.

Házhozszállítás

A házhozszállítás postai küldeményként országon belül díjmenetes.

Dropshipping

A megrendelt cégdokumentumot az Ön megbízásából közvetlenül a megadott partneréhez továbbítjuk.

Idegen nyelvű cégkivonat

A cégdokumentumok angol, német és francia nyelven is rendelhetőek.

Ügyfeleink mondják rólunk

T. Mária

Köszönöm a cégkivonatot, nagyon elégedett vagyok a kiszolgálással, hogy ilyen gyorsan elküldték. Fogom keresni Önöket a jövőben is.

T. Gábor, Pénzügyi vezető

Köszönöm a gyors szállítás, nagyon megkönnyítették a dolgomat.

K. Mónika

Köszönöm a gyors és pontos munkájukat és kedvességüket! Mindenkinek fogom Önöket ajánlani, mert ritka az ilyen cég ahol ilyen lelkesek és segítőkészek.

Juhász Gábor

Nagyon egyszerűen és hatékonyan tudtam cégkivonatokat keresni amelyekre szükségem voltak. Köszönöm a segítséget a felmerülő kérdéseimre. Gyors és korrekt válaszokat adtatok.

Cafetéria Consulting Kft.

Szuper az oldal! Mindent könnyen és gyorsan le tudtam tölteni amely a cégkivonathoz szükséges volt!! Munkájukhoz további sikereket kívánok!

Takács Lajos

Nagyon köszönöm, elégedett vagyok.10-ből 10 pontot érdemelnek. A legkiválóbb cégkivonat kereső oldal. Az ügyfélszolgálat munkája, és hozzáállása példaértékű! További szép napot!

Nagy és Társa Kft.

Nagyon köszönöm a gyorsaságot és kedvességet amivel a szolgáltatást kezelték, máskor in Önöket választom.

B. Dávid

Készségesen segítettek nekem, mikor telefonáltam. A cégkivonat amelyet kerestem könnyen megtaláltam. Köszi mégegyszer!

Ha megrendelés közben bármilyen segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 288 6799 -es telefonszámon, kollégáink biztosan tudnak segíteni felmerülő kérdései megválaszolásában.