Hiteles cégkivonat letöltés, hiteles formátumban, melyen mindig a hatályos adatok szerepelnek. A hiteles cégkivonat az elektronikus címére fog megérkezni azonnal. Töltse le most! Hiteles cégkivonat igénylése 3 egyszerű lépésben   Nincs olyan cég Magyarországon, aminek az életében legalább egyszer ne fordulna elő, hogy hiteles cégkivonatra van szüksége. Számos ügyintézés során jelentkezhet ez az igény, így érdemes már most felkészülnie arra, hogyan szerezheti majd be hatályos cégkivonatát.   Mostani írásunkban az a célunk tehát, hogy bemutassuk önnek, hogyan tud gyorsan, egyszerűen és kényelmesen, mindössze 3 lépésben hitelesített cégkivonatot igényelni a rendszerünk segítségével:  
 1. lépés - Azonosítsa be a cégét!
  Nyilván érthető, hogy a cégkivonat igénylés első fontos lépése, hogy lehetőleg minél több információt megadjon nekünk az alábbiak közül:  
 • Cég neve
 • Adószáma
 • Cégjegyzék száma
 • Székhelye
  A rendszerünk a benne található több mint 800.000 cég közül bármelyik adat segítségével könnyedén be tudja azonosítani az ön cégét, ugyanakkor a pontosítás okán (például, ha több azonos cég is szerepel a nyilvántartásban, akkor a székhely lehet az alapja a pontosításnak) érdemes minél több adatot megadnia.  
 1. lépés – Válassza ki, milyen dokumentumot szeretne igényelni?
  Miután sikeresen beazonosítottuk a cégét a megadott adatok alapján, a következő lépés, hogy kiválassza, milyen típusú dokumentumra van szüksége. Az elektronikus cégkivonatokat emailben, míg a papír alapúakat futárszolgálattal juttatjuk el önhöz.   Felületünkön a lekérhető hivatalos és aktuális cégdokumentumokat két oszlopra osztottuk fel:  
 • közhiteles, papír alapú, pecséttel ellátott cégjegyzék
 • elektronikus formában igényelhető dokumentum
  Amennyiben például egy céges bankszámla nyitáshoz szükséges hiteles és 30 napnál nem régebbi cégkivonatot bemutatnia az ügyintézéshez, abban az esetben természetesen a papír alapú, közhiteles és pecséttel ellátott dokumentumot is elfogadja a bank, mégis az ún. es3 formátumú, elektronikus kivonatot is bátran választhatja. Utóbbit ugyanis egyszerűen és gyorsan csak továbbítani szükséges a bank ügyintézője felé, mindenféle sorban állás nélkül. FONTOS! Az általunk kiállított cégkivonatok hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja. A kiállított cégkivonatok minden esetben az adott napon hatályos, reális és pontos adatokat tartalmaz – ellentétben több, az interneten elérhető cégkivonat igénylésre szolgáló honlap esetében.  
 1. lépés – Hogyan szeretné kiegyenlíteni a számlát?
  Amennyiben beazonosította a cégét, kiválasztotta a megfelelő dokumentum formát, a harmadik lépésben, kérjük, válasszon az alábbi fizetési módok közül – legyen szó akár nyomtatott, akár elektronikus cégkivonat igényléséről:
 • Biztonságos online bankkártyás fizetés Amennyiben ezt a fizetési módot választja, fizetéskor átirányítjuk az OTP Bank Nyrt. hivatalos fizetési felületére, ahol elindíthatja a szükséges adatok megadásával a fizetést. Ebben az esetben azonnal, a sikeres fizetés befejezésével megkapja a korábban megadott email címére a kívánt céges dokumentumokat, vagy elindítjuk a futárszolgálatunk által a megadott címre.
 • Banki átutalás
Banki átutalás esetén bármelyik bankból megtörténhet a fizetés. Cégdokumentumait automatikusan küldi a rendszer, amint megérkezik hozzánk a szóban forgó összeg. Régebben a banki tranzakciók átfutási ideje 4 óra volt, ma már viszont 1 órán belül megérkezik hozzánk az utalás összege.   Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni, de azonnal kézhez is szeretné kapni hiteles és aktuális cégkivonatát, abban az esetben, kérjük írjon nekünk az info@cegkivonatok.hu email címre és igazolja az összeg utalását. Ebben az esetben mi azonnal küldjük is a szükséges dokumentumokat.