Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Hiteles cégkivonat letöltése biztonságosan

265 Hiteles cégkivonat letöltése biztonságosan

Hiteles cégkivonat letöltése biztonságosan

A digitális világunknak köszönhetően ma már nem kell hosszú órákat várni egy-egy fontosabb cégdokumentum megszerzésére. Az üzleti élet fejlődése és a gazdasági növekedés arra készteti a vállalkozókat, hogy mindig ellenőrizzék le partnereiket, beszállítóikat. Ez több szempontból is nagyon lényeges, főleg, ha egy nagyobb pénzügyi kapcsolat kerül előtérbe. Emellett szinte minden hivatalos céges ügyintézés során is szükség van cégkivonatra.

Az egyik legnépszerűbb ellenőrző cégdokumentum a cégkivonat. Számos lényeges információt tudhatunk meg a cégkivonatokból, legyen szó a cég működéséről vagy akár van-e a cég ellen eljárás folyamatban, vagy nincs-e az adószáma felfüggesztve. Nagyon fontos, hogy ezek mindig naprakész információk legyenek, nem elegendő egy fél éves cégkivonat. Nem véletlen, hogy minden nagyobb szervezet, hivatalos ügyek intézésekor friss, újonnan letöltött hiteles cégkivonatot kér. A oldalunkról letöltött hiteles cégkivonat minden esetben az akkori hatályos adatokat fogja tartalmazni. Az internetről számos oldalról le lehet tölteni cégkivonatot, de minden esetben érdemes 30 napnál nem régebbi hatályos cégdokumentumot letölteni. Oldalunkról a nap 24 órában megteheti, az elektronikus dokumentumokat azonnal tudják használni.

Milyen weboldalról töltsük le a cégkivonatot?

Oldalunk egy tökéletes példa arra, hogy milyen oldalt válasszunk a cégkivonatok letöltésére. Fontos, hogy az oldal ismerje a piaci igényeket, tehát tudja azt, hogy mikor, milyen céginformációs dokumentumra van szüksége az adott vállalatnak. A cégkivonatnak több formája is létezik, ilyen a hiteles cégkivonat, a közhiteles cégkivonat vagy az e-hiteles cégkivonat, apostille cégkivonat. Természetesen nálunk minden típus elérhető, a lehető leggyorsabban.

Lényeges, hogy a weboldal milyen forrásból dolgozik. Ez azt jelenti, hogy az adatokat a legbiztonságosabb helyről prezentálja. Weboldalunk által szolgáltatott információk hitelességét az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat biztosítja. Ebben az esetben biztosak lehetünk abban, hogy a letöltött adatok nem tartalmaznak hamis, megtévesztő adatokat.

Weboldalunkon biztonságosan vásárolhatunk, ez igaz a cégkivonatok vásárlása esetében is. Többféle fizetési mód közül választhatunk, lehet az banki átutalás vagy online bankkártyás fizetés. Az online bankkártyás fizetés azok számára előnyös választás, akik percek alatt hozzá szeretnének jutni a cégkivonathoz. Ebben az esetben a fizetés után pár perccel elérhetővé válik az igényelt cégdokumentum. Az eljárás gyors és egyszerű, köszönhetően a letisztult, könnyen használható weboldalunknak.

Nem csak számítógép használatával, hanem akár mobiltelefonnal is tudunk vásárolni. A vásárlás menete ugyanaz, mint a számítógép esetében, hiszen a weboldal mobiltelefonra optimalizált, így minden információ és lépés szinte ugyanaz.

Weboldalunk nem csak az adatok hitelességét garantálják, hanem profi és segítőkész ügyfélszolgálat áll a vásárlók rendelkezésére. Az egyéb kiegészítő szolgáltatásokról, mint például a házhozszállítás futárszolgálattal, vagy akár a személyes átvétel. Egyre népszerűbb az úgynevezett drop shipping szállítás is, amit már sok partnerünk igényelt. Amennyiben szükséges, akár külföldre is postázhatjuk közhiteles cégkivonatát, vagy apostille cégkivonatát. Bármilyen kérdése van keressen minket bizalommal!