Rendelését telefonon is leadhatja! | Ügyfélszolgálat: 08:00 – 17:00 | Telefon: +36 70 288 6799 | info@hitelescegkivonat.com

Mire figyeljen, amikor online cégkivonatot igényel?

219 Mire figyeljen, amikor online cégkivonatot igényel?

Mire figyeljen, amikor online cégkivonatot igényel?

A hiteles cégkivonat igénylése egyszerű és egyértelmű folyamatnak tűnhet, egészen addig, amíg először nem találjuk szembe magunkat egy olyan cégkivonattal, amit végül nem fogad el a bank, hitelintézet, műszaki vizsgahely. Ilyenkor azonnal felmerül bennünk a kérdés, hogy „mi lehet a gond?”.

Nagyon kellemetlen szituáció, amikor a nemrég online letöltött cégkivonatunkkal a kezünkben betérünk a bankba céges bankszámlát nyitni, vagy hitelt intézni. Állunk a pályázatíró cég irodájában és nem értjük, miért nem jó az átadott cégkivonat az Európa Uniós pályázatunk beadásához. Kellemetlenül érint bennünket, amikor a céges autónk vásárlásakor vagy éppen eladásához nem tudjuk használni a kapott „hiteles” cégkivonatot. Miért? Mert nem a megfelelő forrásból szereztük be azt! Így nem a valós, hiteles és jelenlegi állapotokra vonatkozó adatokat igazolja.

Ezért fontos a hiteles és megbízható forrás

Nem győzzük hangsúlyozni az ügyfeleinknek, hogy mennyire fontos, hogy egyszer megtalálják azt a cégkivonat-igénylési forrást, amiben hosszú távon is megbízhatnak. Az általunk nyújtott cégkivonatok és céges információk hitelességét minden esetben az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő szolgálat biztosítja.

A legtöbb bank, intézmény, pályázati iroda kizárólag olyan cégkivonatot fogad el, ami a jelenlegi, aktuális és hiteles adatokat igazolja a kiállított cégkivonaton. Sajnos ma már nagyon sok olyan online forrás létezik, amik egy régebbi, elavult adatbázist használnak. Az így kiállított cégkivonatokat pedig éppen emiatt az elavultság miatt nem tudja majd használni céges ügyeinek intézésekor.

Ha 30 napos belüli, friss cégkivonatra van szükség

Számos vállalkozói ügyintézéshez 30 napnál nem régebbi cégkivonatra van szüksége, így kiemelten fontos, hogy a cégkivonatot kibocsájtó hely mennyire friss és reális adatokkal tud szolgálni. Sajnos gyakran hallunk olyan ingyenes vagy olcsóbb cégkivonat letöltési lehetőségekről, amelyek által letöltött dokumentumokat hivatalos ügyintézésnél sajnos nem fogadtak el.

Mi a helyzet a többnyelvű cégkivonatokkal?

Előfordulhat, hogy angol, német, francia és egyéb idegennyelvű cégkivonatok meglétére van szüksége. Mivel sok helyen kizárólag magyar nyelven tudják biztosítani a cégkivonatok kiadását, így előfordulhat, hogy külön szakfordítót is meg kell kérni a cégkivonat megfelelő nyelvre fordítására. Nálunk éppen emiatt több nyelven is lekérheti friss, hiteles, 30 napnál nem régebbi cégkivonatát.

Cégkivonatot szeretne online igényelni? Segítünk!

Ha bármilyen további kérdése merülne fel online cégkivonat igénylésével kapcsolatban, csak keressen bennünket bátran, szívesen segítünk!